Des recettes pour tous les goûts

Kip met Chaumes® in heel krokant korstje

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer
  1. Snij de flapjes vlees aan de achterkant van de kipfilets af. Sla de filets plat met de vleeshamer of plet ze met de deegrol. Bedek ze elk met ½ snede ham en leg er een snede ChaumesÒ bovenop. Plooi ze in twee.
  2. Klop de eieren los met zout en peper in een diep bord. Verkruimel de corn flakes en leg ze op een bord. Haal de kipfilets eerst door de bloem, dan door de eieren en tenslotte door de corn flakes. Paneer ook de afgesneden vleesflapjes.
  3. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Verwarm een bodempje olie in een grote braadpan en laat al de gepaneerde kipstukjes aan beide kanten in korte tijd goudbruin bakken. Leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat en zet nog 8 min in de oven.
  4. Maak van de krokante kipfilets gezichtjes door er plakjes zwarte olijf en stukjes tomaat op te schikken. Serveer heel warm met erwten en wortelen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *