Recepten voor elke smaak!

Kastanje-pompoensoep met Vieux Pané®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg
  • 1 eetlepel
  • 1 eetlepel
  • 1 theelepel
  • 1
  • 1
  • 150 gr
  • 200 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes.
Breng 50 cl water aan de kook en voeg het bouillonblokje toe. Meng en zet het vuur uit.
Verwarm de olijfolie in een sauteerpan, voeg de pompoenblokjes en de gepelde en fijngehakte ui toe. Stoof ongeveer 3 minuten op een matig vuur onder voortdurend roeren, overgiet met de bouillon en voeg de kastanjes toe. Kruid met peper. Dek af en laat 18 minuten koken op een matig vuur.
Verwijder de korst van de Vieux Pané en snij die in twee. Snij een helft in dunne plakjes en de rest in blokjes. Giet de inhoud van de sauteerpan in de kom van een keukenrobot, voeg de blokjes Vieux Pané® toe en mix. Voeg de room toe en mix opnieuw.
Verdeel de soep over vier diepe borden en leg op elk bord 2 plakjes Vieux Pané®. Bestrooi voor het opdienen met gehakte peterselie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *