Recepten voor elke smaak!

Kaascreatie chef Franky Vanderhaeghe: Watermeloen, munt, Passendale® Fruitig

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gr
  • 300 gr
  • 3 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

De watermeloen wordt gemarineerd met chardonnayazijn, gevuld met een salsa van tomaat, afgewerkt met muntpoeder, een crème van Passendale® Fruitig en atsina cress.

Crème van Passendale® Fruitig:

300 gr karnemelk

150 gr Passendale® Fruitig

3 gr kappa

Deze ingrediënten opkoken en uitstorten op een plaat om af te koelen. Vervolgens glad mixen en afsmaken.

Recept met dank aan Franky Vanderhaeghe, Chef van Restaurant St. Nicolas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *