Wil jij ook deel uitmaken van één van de grootste familiale zuivelbedrijven ter wereld? De Savencia Saveurs & Spécialités Group is marktleider in kaasspecialiteiten met wereldmerken zoals Caprice des Dieux, Chaumes en Chavroux. Samen met +/- 22.000 medewerkers realiseert Savencia een omzet van meer dan 4,6 miljard euro en exporteert haar producten wereldwijd.

Sinds het ontstaan van Caprice des Dieux in 1956 heeft de Savencia Groep zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste zuivelverwerkers ter wereld. De groep is ook actief in de productie van vleeswaren, zeevruchten en chocolade.  Als zelfstandige familiegroep, ontwikkelt de Savencia Group een breed portfolio van wereldwijd erkende merkproducten. Alle producten zijn aangepast aan de eigenschappen van zijn markten en de consumptiegewoonten, met inbegrip van de laatste innovaties en technologieën.

Savencia Benelux en Fromunion zijn twee Belgische filialen van de Savencia Saveurs et Spécialités groep. De eerste is in het bijzonder actief in de verhandeling en de andere in de productie. Fromunion NV–Kaasmakerij Passendale is gelegen te Passendale (W-Vl), en produceert heel wat fijne kaasspecialiteiten, waaronder: Passendale (Classic, Caractère, Lightesse, Fruitig), Père Joseph (Classic, Light, Caractère), Wynendale, Rubens, e.a.
Savencia Benelux is gevestigd te Brussel en verhandelt verschillende kaasspecialiteiten die worden geproduceerd in Frankrijk (zoals Caprice des Dieux, Chaumes, Chavroux, Saint-Môret, Le Rustique, Cœur de Lion…) en ook in België in de Passendale Kaasmakerij.

Deel jij ook onze passie en wil je een nieuwe impuls geven aan je carrière? Bij ons zal je jouw kennis en capaciteiten ten volle kunnen benutten in een bedrijf waar de menselijke cultuur centraal staat. Als jij je ook kan vinden in onze waarde gedreven cultuur die steunt op tolerantie, moed, eerlijkheid en loyaliteit, solliciteer dan snel op één van onze vacatures.

Pasteurman/Operator productie vaste nacht (m/v)