Recepten voor elke smaak!

Heilbot in papillot met Chamois d’Or®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 1 eetlepels
  • 2 eetlepels
  • 2
  • 4 eetlepels
  • 1
  • 8 eetlepels
  • 2
  • 12
  • 400 gr
  • 160 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210°C (th. 7). Snij 4 stukken bakpapier uit van ongeveer 20 cm X 30 cm. Leg een portie heilbot in het midden van elk papier. Snij 4 tomaten in vier, verwijder de pitten en snij ze in blokjes. Verdeel die over de porties heilbot.
Ontpit de paprika’s en snij ze in reepjes. Verwijder de korst van de Chamois d’Or® en snij de kaas in blokjes. Verdeel de paprikareepjes en de blokjes Chamois d’Or® over de papillotten. Kruid met peper en zout, voeg overal twee takjes peterselie toe en sluit de papillotten. Leg ze op een bakplaat.
Vet een tweede bakplaat lichtjes in. Halveer de resterende 8 tomaten en leg die op de ingevette bakplaat. Bestrooi met Provençaalse kruiden. Besprenkel elke tomaat met een scheutje citroensap en een scheutje olijfolie.
Pel en hak de knoflookteentjes, meng die onder het paneermeel. Verdeel dit knoflookpaneermeel over de tomaten.
Zet de bakplaat met de tomaten en die met de papillotten samen in de oven gedurende 18 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *