Des recettes pour tous les goûts

Hartige pannenkoeken met Bressot Natuur

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer

Doe de Bressot in een kom en roer deze goed los. Kruid met peper en zout.

Verwarm de olijfolie in een pan en bak de losgeklopte eieren 2 tot 4 minuten, naargelang je de eieren graag goed gebakken hebt of niet. Roer regelmatig met een houten lepel.

Meng met een houten lepel de roereieren met de Bressot.

Leg 1 boekweitpannenkoek op het werkvlak. Leg een kwart van de roereieren in het midden van de pannenkoek en leg daarop 2 sneetjes pancetta (dit  is Italiaans spek).

Vouw de pannenkoek dicht tot een vierkant. Maak de andere pannenkoeken op dezelfde manier.

Verwarm de pannenkoeken 1 tot 2 minuten op een matig vuur in een pan met een beetje boter.

Dien ze warm op, bestrooid met bieslooktakjes.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *