Aperitiefideetjes

Hapjes met Pavé® à la Leffe Bruin en knolselder.

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gr
  • 3
  • 75 gr
  • 20 gr
  • 1 koffielepel
  • 300 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Stoom de (in dikke blokjes gesneden) selder ongeveer 15 minuten. Mix hem fijn tot een puree.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Rasp de kaas en doe hem in een beslagkom. Doe er de selderpuree, het paneermeel, de eieren, de tijm en de hazelnoten bij. Meng alles goed dooreen.
  4. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en vorm balletjes (ter grootte van een nootje) met de kaasbereiding. Zet ze ongeveer 15 minuten in de oven (tot ze goudbruin gekleurd zijn).
  5. Deze hapjes kunnen warm of op kamertemperatuur worden gegeten met een lekker frisse Bruine Leffe erbij.

Met dank aan de Mi’dinettes voor het recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *