Aperitiefideetjes

Hapjes met grisonvlees en En Cas de Caprice®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bosje
  • 1 eetlepel
  • 2 theelepels
  • 5 sneetjes
  • 1

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij de En Cas de Caprice® in dunne plakjes, twee keer dunner dan de breedte aangegeven door de lijn op de verpakking, en snij elk plakje in twee.

Snij de lapjes grisonvlees in driehoekjes.

Besmeer de halve plakjes En Cas de Caprice® met pesto, voeg enkele pijnboompitten toe en rol ze in een driehoekje grisonvlees.

Zet de hapjes vast met houten prikkers en leg ze op mooie serveerlepeltjes.

Versier met takjes rozemarijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *