Ontdek de meest uiteenlopende recepten

Groenten en Vieux Pané® uit de wok

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram
  • 2 stevige
  • 200 gram
  • 1
  • 1
  • 1
  • 150 gram
  • 1
  • 1 eetlepel(s)
  • 1 eetlepel(s)
  • 2 eetlepel(s)
  • 2 eetlepel(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwijder de steel en snij de broccoli in roosjes. Kook de peulen en de broccoliroosjes samen gedurende 3 à 4 minuten in gezouten water (ze moeten knapperig blijven), giet af en laat afkoelen onder stromend water.

Verwijder de steel en de pitjes van de paprika’s en snij ze in reepjes. Snij de kipfilets in reepjes.

Verwarm de zonnebloemolie in een wok op een hoog vuur, voeg de kippenreepjes toe en laat die 5 minuten bakken, terwijl je regelmatig roert. Voeg de paprikareepjes toe en laat die 1 minuut bakken. Voeg dan de sojascheuten, broccoli en peulen toe en laat die 2 minuten bakken. Zet het vuur uit.

Snij de Vieux Pané® in lange repen. Doe die in de pan en roer voorzichtig om.

Rooster de sesamzaadjes 30 seconden op een hoog vuur in een antiaanbakpan zonder vetstof en verdeel die over de groenten. Bestrooi met fijngehakte koriander en besprenkel met sesamolie. Besprenkel vlak voor het opdienen met sojasaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *