Aperitiefideetjes

Grieks glaasje met Boursault®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 1
  • 1 eetlepel
  • 2 eetlepels
  • 1 eetlepel
  • 1 eetlepel
  • 1 eetlepel
  • 1 eetlepel
  • 1 eetlepel
  • 1 snufje

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Schil de komkommer, snij hem in de lengte doormidden en schraap de zaadjes eruit met een lepeltje. Snij de komkommer in blokjes, doe die in de kom van een mixer samen met de in 8 stukken gesneden Boursault® en de koriander. Mix ongeveer 1 minuut op vol vermogen tot een glad mengsel. Kruid met peper en meng onder voortdurend mixen met de olijfolie.
Giet dit mengsel in 4 mooie glaasjes en zet minstens 1 uur in de koelkast.
Bestrooi vlak voor het opdienen met paprikablokjes en gehakte bieslook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *