Recepten voor tussendoortjes

Glaasjes met wortelen, St Morêt® en koriander

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 1 theelepel
  • 3 blaadjes
  • 10 cl
  • 2 theelepels
  • 25 gr
  • 2 eetlepels
  • 500 gr
  • 150 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Schil de wortelen, snij ze in de lengte in 4 en snij daar kleinere staafjes van. Doe ze in een pot, voeg de groentebouillon en het sinaasappelsap toe en kruid met peper en zout. Breng aan de kook en laat 12 minuten afgedekt sudderen.

Week intussen de gelatine in een kom koud water.

Knijp de gelatine uit en voeg die bij de wortelen. Meng tot de gelatine volledig opgelost is. Voeg de helft van de koriander toe en verdeel de bereiding over 4 hoge glazen. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.

Meng de St Môret® om die los te maken en voeg geleidelijk de melk toe. Voeg de citroenschil, de rest van de koriander en een snuifje peper toe. Verdeel deze bereiding over de glaasjes en zet die koel weg tot je ze wilt opdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *