Recettes pour les petits creux

Glaasjes met wortelen, St Morêt natuur en koriander

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer
  1. Schil de wortelen, snijd ze in de lengte in 4 en snij daar kleinere staafjes van. Doe ze in een pan, voeg de groentebouillon en het sinaasappelsap toe en kruid met peper en zout. Breng aan de kook en laat 12 minuten afgedekt sudderen.
  2. Week intussen de gelatine in een kom koud water.
  3. Knijp de gelatine uit en voeg die bij de wortelen. Meng tot de gelatine volledig opgelost is. Voeg de helft van de koriander toe en verdeel de bereiding over 4 hoge glazen. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.
  4. Roer de St Môret goed door en voeg geleidelijk de melk toe. Voeg de citroenschil, de rest van de koriander en een snufje peper toe. Verdeel deze bereiding over de glaasjes en zet die koel weg tot je ze wilt opdienen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *