Ontdek de meest uiteenlopende recepten

Gevulde groenten met Fol Epi

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 grammen)
  • 240 grammen
  • 8.00
  • 4

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6). Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij intussen een derde van de Fol Epi in plakjes met een dunschiller en de rest in blokjes.
Snij het hoedje van de tomaten en hol die voorzichtig uit met een lepeltje. Hol ook de champignons voorzichtig uit. Bewaar het uitgeholde vlees van de champignons. Snij de schijven rauwe ham in reepjes en meng ze in een kom met het champignonvlees. Voeg ook de room en de blokjes Fol Epi toe, kruid met peper en meng het geheel.
Schik de tomaten en champignons op een bakplaat bedekt met bakpapier en vul ze met deze bereiding. Werk af met een plakje Fol Epi. Zet 20 minuten in de oven.
Giet de rijst af en meng met de Provençaalse kruiden en dien dit op met de gevulde groenten uit de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *