Des recettes pour tous les goûts

Gevulde champignons met spek en Le Rustique Camembert

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de steeltjes van de champignons. Schil de hoedjes voorzichtig zonder ze te beschadigen en leg ze op een bakplaat met de bolle kant naar beneden.
  2. Pel en snipper de sjalotten, hak de champignonsteeltjes fijn. Was en droog de platte peterselie en hak die fijn.
  3. Snijd het gerookte spek in dunne reepjes en bak die gedurende 2 minuten op een matig vuur in een pan zonder boter/olie. Voeg de sjalotten en de champignonsteeltjes toe en laat die 5 minuten stoven. Zet het vuur uit, voeg de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique en de platte peterselie toe. Meng, kruid met een beetje zout en peper.
  4. Vul de champignonhoedjes met de bereiding en zet ze 15 minuten in de oven: de champignons moeten mooi gegratineerd zijn. Dien op zodra ze uit de oven komen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *