Aperitiefideetjes

Gevulde champignons met Maroilles Fauquet® en kruiden

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gramme(s)
  • 12 unité(s)
  • 1 unité(s)
  • 1 botte(s)
  • 1 cuillère(s) à soupe
  • 1 cuillère(s) à soupe
  • 1 pincée(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwijder de korst en snij de Maroilles Fauquet® in blokjes. Verwijder de steeltjes van de champignons en dompel de champignons onder in citroenwater zodat ze niet verkleuren. Dep ze droog. Besprenkel de champignons met olijfolie en kruid met peper en zout.

Pel en hak het knoflookteentje. Was, droog en snipper de bieslook. Meng de blokjes Maroilles Fauquet® met de look en de bieslook in een kom, kruid met peper.

Vul de champignons met deze bereiding van Maroilles Fauquet®.

Verwarm de oven voor op 180°C (th.6). Leg de champignons op een bakplaat. Giet 2 eetlepels water op de bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.

Serveer als warm voorgerechtje met een seizoenssalade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *