Recepten voor tussendoortjes

Gepocheerd ei op Florentijnse wijze met Caprice de Dieux®

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 4
  • 4 portionsporties
  • 3 eetlepels
  • 8 sneetjes
  • 1 teentje
  • 20 blaadjes
  • 1 dl
  • 1 eetlepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1) Verwarm de olijfolie en fruit er de in heel fijne reepjes gesneden look en het basilicum in. Laat uitlekken op keukenpapier.
2) Pocheer de eieren voorzichtig in gezouten borrelend water en laat ze uitlekken.
3) Meng de spinazieblaadjes met de vinaigrette en de bieslook.
4) Rooster de sneetjes brood en leg er reepjes Caprice des Dieux® op. Kruid met peper en bestrooi met look en basilicum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *