Recepten voor elke smaak!

Gegratineerde snijbietbladeren met Camembert Le Rustique®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 8
  • 40 gr
  • 100 gr
  • 200 gr
  • 10 cl
  • 500 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  • Kook de snijbietbladeren 10 minuten in gezouten water. Ontvel de tomaten. Hak de bladeren grof. Zet aan de kant.
  • Verwarm de oven voor op 220°C. Vet een ovenschaal in. Leg er de snijbietbladeren in en overgiet ze met room. Leg er daarna kruiselings de ansjovisfilets op en de ontpitte en gehalveerde tomaten. Bestrooi met blokjes Camembert Le Rustique. Kruid met peper en zout en zet 20 minuten in de oven.
  • Klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *