Recepten voor elke smaak!

Gegratineerde aardappelen met zalm en Fol Épi

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6). Schil de aardappelen en kook ze 10 tot 12 minuten in gezouten, kokend water. Snij intussen de zalm in reepjes en de Fol Épi in plakjes.
Halveer de aardappelen in de lengte en leg ze op een bakplaat. Overgiet de aardappelen met wat light room, beleg met zalmreepjes en bestrooi met bieslook. Werk af met de plakjes Fol Épi en zet 4 minuten in de oven (de kaas moet net beginnen te smelten).
Was en droog intussen de veldsla en doe die in een slakom. Meng de yoghurt, het citroensap en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette.
Dien de gegratineerde aardappelen op met de salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *