Recepten voor elke smaak!

Filet mignon en aardappelpuree met Vieux Pané®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels
  • 20 gr
  • 25 cl
  • 1
  • 200 gr
  • 1

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij de filet mignon in 8 medaillons en kruid ze met peper. Bak ze op een matig vuur in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, ongeveer 6 minuten aan elke kant. Kruid ze op het einde met beetje zout.

Maak intussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de boter in klontjes toe en dan de fijngehakte bieslook.

Verdeel de puree over 4 schaaltjes. Verdeel de Vieux Pané® in 8 plakjes. Leg op elke portie puree 2 plakjes Vieux Pané®. Zet alles 4 minuten in een heel hete oven (220 °C) zodat de kaas begint te smelten.

Serveer twee filet mignon medaillons per persoon, samen met de aardappelpuree met Vieux Pané®.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *