Recepten voor elke smaak!

Fijnproevers- salade met Caprice des Dieux®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 theelepel
  • 1 eetlepel
  • 1
  • 200 gr
  • 1 eetlepel
  • 2
  • 1
  • 2
  • 250 gr
  • 160 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij de kipfilets in reepjes en bak die zo’n 5 à 6 minuten op een matig vuur in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Roer regelmatig en laat de kipreepjes dan afkoelen.
Halveer intussen de pompelmoezen en verwijder het vruchtvlees met een lepeltje zonder de pompelmoezen te beschadigen. Schil en ontpit de avocado en snij het vruchtvlees in plakjes. Besprenkel ze met citroen zodat ze niet verkleuren.
Snij de stronk van de witloof er af en maak de bladeren los. Giet de palmharten af en snij ze in plakjes. Snij de Caprice des Dieux® in plakjes.
Meng het vruchtvlees van de pompelmoezen, de avocadoplakjes, de witloofbladeren, de kipreepjes, de palmhartplakjes en de plakjes Caprice des Dieux® en schep dit mengsel in de uitgeholde pompelmoezen.
Meng de yoghurt, de balsamicoazijn, de olijfolie en de peterselie in een kom, kruid met peper. Overgiet de salade met deze vinaigrette alvorens op te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *