Recepten voor elke smaak!

Dunne pizza met maroilles, noten en rucola

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gramme(s)
  • 1 unité(s)
  • 2 unité(s)
  • 30 gramme(s)
  • 60 gramme(s)
  • 60 gramme(s)
  • 1 pincée(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7). Pel de uien, snij ze in fijne plakjes en maak de ringen los. Stoof ze in een pan met boter, 5 minuten op een matig vuur, zonder dat ze bruin worden.

Snij intussen de maroilles in dunne plakjes.

Rol het bladerdeeg direct uit op een bakplaat (bewaar het bakpapier waarrond het deeg gerold is). Verdeel de gebakken uien over het deeg en beleg met de plakjes maroilles. Versier de pizza met de gepelde noten, met de bolle kant naar boven. Kruid met peper. Zet zo’n 15 minuten in de oven en controleer de pizza regelmatig.

Beleg de pizza onmiddellijk met rucola nadat die uit de oven komt. Laat lichtjes afkoelen alvorens op te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *