Recepten voor elke smaak!

Dieprode carpaccio met Caprice des Dieux®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 2
  • 2 eetlepels
  • 100 gr
  • 40 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij de harde uiteinden van de bieten en snij ze dan in heel dunne plakjes.

Leg de plakjes biet op 4 grote borden en laat ze lichtjes overlappen. Meng intussen de balsamicoazijn met de olijfolie en kruid met peper en zout. Besprenkel de bietencarpaccio met deze vinaigrette, dek af en zet 30 minuten in de koelkast.

Snij vlak voor het opdienen de Caprice des Dieux® in dunne schijfjes. Was en droog de rode sla. Hak de pistachenoten grof en rooster ze 1 minuut op een hoog vuur in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.

Bestrooi de carpaccio met geroosterde pistachenoten. Leg de plakjes Caprice des Dieux® en de rode sla op de borden, kruid met een draai van de pepermolen en dien onmiddellijk op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *