Recepten voor tussendoortjes

Croque wafeltjes met Passendale Bio, beenham, basilicum en tomaat

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2
  • 8 sneetjes
  • 8 sneetjes
  • 1 bot
  • 1 doosje

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Sofie Dumont is naast drukbezette lady chef ook mama van Grace. Met haar gezin tafelen staat met stip tussen haar happy moments. Kaas is een vast ingrediënt op het menu des huizes Dumont, verwerkt op alle mogelijke manieren.

Met deze recept verover je de harten van cheese lovers, jong en oud.

  1. Snij de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg
  2.  Beleg met de sneetjes beenham en Passendale Bio kaas en leg er het tweede vel bladerdeeg op
  3. Snij het bladerdeeg in stukken zodat ze in het wafelijzer passen (vorm maakt niet uit)
  4. Laat de wafels 5 minuten in het wafelijzer bakken, haal ze eruit wanneer ze krokant en goudbruin zijn

Kids versie — Wacko Wafeltroetels met Passendale Bio

A F W E R K I N G
●      Snij de gebakken wafels in driehoeken
●      Maak oogjes uit groenten naar keuze (bv. komkommer en olijven)
●      Maak tanden van reepjes Passendale Bio kaas
●      Maak een tong uit beenham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *