Recepten voor elke smaak!

Courgettepuree met coulommiers Coeur de Lion®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gr
  • 480 gr
  • 560 gr
  • 2 eetlepels

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij het varkensgebraad in 4 even dikke stukken. Bak die gedurende ongeveer 15 minuten op een matig vuur in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, draai ze regelmatig om. Kruid het vlees op het einde met zout en peper, en bestrooi met Provençaalse kruiden.
Warm intussen de courgettepuree op in de microgolfoven. Snij de korst van de coulommiers en snij de kaas in blokjes.
Leg de plakken varkensgebraad op de borden, schep er een hoopje courgettepuree naast en maak hier een kuiltje in met de achterkant van een natte eetlepel. Leg hier de blokjes coulommiers in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *