Recepten voor elke smaak!

Cordon bleu uit de Savoye met raclettekaas Karakter Le Rustique®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 8 sneetjes
  • 8
  • 8 sneetjes
  • 8
  • 20 cl
  • 20 gr
  • 2 eetlepels

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1) Leg de kalfslapjes op een plank. Beleg ze met de sneetjes ham en leg dan, iets lager op elke kalfslapje, een sneetje raclette Le Rustique®. Vouw de kalfslapjes dicht, leg 1 blaadje salie op de rand en zet alles vast met een tandenstoker.

2) Verwarm de boter en de olie in een grote pan. Als die heel warm zijn, leg dan de cordon bleus in de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur.

3) Haal het vlees uit de pan, doe er de witte wijn in en laat die op een hoog vuur tot de helft inkoken. Voeg het bindmiddel toe, meng en leg de cordon bleus in de saus. Dek af en laat nog 2 minuten sudderen op een zacht vuurtje. Kruid met peper, maar niet met zout.

4) Serveer de lapjes heel warm, met een groene groente en romige pasta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *