Des recettes pour tous les goûts

Cheesecake met gerookte zalm en Bressot Smakelijk eten! Natuur

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer

Verwarm de oven voor op 160°C.

Smelt de boter in een pan. Verkruimel de crackers in een kom en meng ze door de gesmolten boter. Beleg de bodem van een taartvorm met dit mengsel (met verwijderbare bodem, indien mogelijk).

Snipper de bieslook. Houd enkele takjes over als eventuele versiering.

Klop de eieren op in een kom. Voeg de Bressot, de kwark, 2 plakjes in stukjes gesneden zalm, bieslook en citroensap toe. Kruid met peper en zout. Meng alles goed door elkaar.

Smeer de bereiding op de crackers. Zet 40 minuten in de oven. Laat de cheesecake afkoelen tot kamertemperatuur en zet die dan minstens 4 uur in de koelkast.

Haal de cheesecake vlak voor het opdienen uit de vorm en versier hem met de rest van de in reepjes gesneden gerookte zalm en de bewaarde bieslooktakjes.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *