Des recettes pour tous les goûts

Cheesecake met Bressot Smakelijk eten! Natuur

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer

Verwarm de oven voor op 180°C.

Bekleed een vorm met een diameter van 20/23 cm met bakpapier en bestrijk dit met boter.

Laat het papier goed overhangen zodat je eraan kunt trekken om de taart uit de vorm te halen.

Meng de koekjes, de muskaatnoot en de gesmolten boter. Beleg de bodem van de vorm met dit mengsel en druk goed aan met een lepel. Zet het in de koelkast.

Klop de Bressot los met een elektrische mixer (laagste stand) of een garde tot hij mooi glad is, voeg de suiker en de bloem toe en dan, één voor één, de eieren.

Voeg daarna de room en de smaakstof toe.

Giet dit op de taartbodem.

Zet de taart 40-45 minuten in de oven tot hij stevig aanvoelt.

Laat afkoelen, haal uit de vorm en dien koel op.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *