Ontdek de meest uiteenlopende recepten

Chavroux® & Lay’s Bugles, lekker voor elk aperitief!

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Met de zomer in het land is het ondenkbaar een aperitief te nemen zonder dit perfect duo: romige Chavroux-geitenkaas en Lay’s Bugles, de heerlijk krokante hoorntjes op basis van maïs. Hiervoor moet je het kaasje enkel uit de verpakking halen en op een bord plaatsen. Gebruik de Lay’s Bugles als lepeltje om de verrukkelijke combinatie te proeven. Onweerstaanbaar!

Smaken verschillen. Deze combinaties zijn allemaal mogelijk:

Chavroux Natuur & Bugles Nacho Cheese:

Chavroux Natuur vormt samen met Bugles Nacho Cheese chips het ideale koppel en zijn onweerstaanbaar bij het aperitief.

Bugles Nacho Cheese & Chavroux Nature
Bugles Nacho Cheese & Chavroux Ciboulette

Chavroux Bieslook & Bugles Nacho Cheese:

Chavroux Bieslook geeft een frisse en zachte toets aan de hartige en krokante Bugles Nacho Cheese chips. Mmmmm… gewoonweg lekker.

Chavroux Bieslook & Bugles Sweet Chilli:

Dit duo doet aan barbecue denken: Chavroux Bieslook geeft een extra boost aan het pikante van de Bugles Sweet Chilli chips.

Bugles Nacho Cheese & Chavroux Ciboulette
Bugles roasted paprika et Chavroux ciboulette

Chavroux Bieslook & Bugles Roasted Paprika:

Chavroux Bieslook en Bugles Roasted Paprika vormen samen een perfect duo dat een lichte pittigheid aan een frisse toets koppelt.

Chavroux Paprika & Bugles Nacho Cheese:

De mix van Chavroux Paprika en Bugles Nacho Cheese chips brengt de zon in huis. De combinatie van een intense smaak met een knapperige hap.

Bugles Nacho Cheese & Chavroux Poivron
Bugles Sweet Chili & Chavroux Nature

Chavroux Natuur & Bugles Sweet Chilli:

Chavroux Natuur en Bugles Sweet Chilli chips zijn een ideaal koppel dankzij de krachtige smaak van de chilipeper en de zachtheid van de Chavrouxkaas.

Tips nodig om te dippen?

Voor alle Sympathieken

Voor alle Optimisten

Voor alle Bourgondiërs

Voor alle Romantici

Voor alle Slimmeriken

Voor alle Dansers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *