Aperitiefideetjes

Carpaccio-rolletjes met raclettekaas Le Rustique®

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 16 sneetje(s)
  • 32 sneetje(s)
  • 300 gramme(s)
  • 40 gramme(s)
  • 2 eetlepel(s)
  • 1 eetlepel(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1) Was de spinazie grondig en blancheer hem 2 minuten in gezouten kokend water. Giet de spinazie af, laat schrikken onder stromend water en dep droog. Stoof de spinazie enkele minuten in boter in een sauteerpan op een matig vuur en houd warm.

2) Leg de plakjes carpaccio op een werkvlak. Snij de sneetjes raclette Le Rustique® doormidden, leg ze op de plakjes carpaccio en rol het vlees rond de kaas. Zet de rolletjes vast met houten prikkers.

3) Verwarm een plancha of een steengrill (of gewoon een grote pan), vet die lichtjes in (gebruik een vel keukenpapier om de overtollige olie te verwijderen).

4) Bak de rolletjes 1 of 2 minuten: zodra de kaas begint te smelten zijn ze klaar! Serveer ze onmiddellijk op een bedje spinazie. Overgiet met een scheutje vloeibare room en versier met enkele roze peperbessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *