Recepten voor elke smaak!

Camembert Le Rustique® Light met basilicum, knoflook en tomaat

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 1
  • 2
  • 2 eetlepels

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  • Ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de geperste knoflook en het basilicum toe, meng goed.
  • Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Vul het kuiltje op met de bereiding en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in dik aluminiumfolie.
  • Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.
  • Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.


Tip :
Je kunt de camembert ook bakken in de op 180°C voorverwarmde oven (th. 6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *