Aperitiefideetjes

Cake met ham en St Albray

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pincée(s)
  • 75 centilitre(s)
  • 3 tranche(s)
  • 120 gramme(s)
  • 12 gramme(s)
  • 3 unité(s)
  • 200 gramme(s)
  • 80 gramme(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  • Doe twee eierdooiers en een heel ei in een kom.
  • Meng de eieren met de zachte boter. Voeg de bloem, de melk, het zout, de blokjes St Albray en de ham toe.
  • Voeg het bakpoeder toe en klop de eiwitten stijf. Voeg tot slot geleidelijk de eiwitten toe.
  • Zet 1 uur in de oven op 175°C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *