Kaas op de boterham!

bruschetta’s met Chavroux® Tendre Bûche

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 8 sneetjes
  • 6
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1 eetlepel
  • 2 eetlepels
  • 1 eetlepel
  • 1 koffielepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1) Warm de oven voor op 180 °C (th. 6). Snijd de uiteinden van het witlof en snijd het in plakjes. Doe ze in een slakom. Meng olijfolie, citroensap en tijm in een kom. Giet het mengsel over de witloofsalade.
2) Rooster de sneetjes boerenbrood lichtjes (in de oven of een broodrooster) en wrijf ze in met de gepelde teentjes knoflook. Snijd de selderijtakjes in fijne reepjes en schik ze op de sneetjes brood. Hak de tomaten fijn en verdeel ze eveneens over het brood. Doe op elke bruschetta 3 druppels balsamicoazijn.
3) Snijd de Chavroux® Tendre bûche in plakjes en verdeel ze over de bruschetta’s. Zet ze 3 min. in de oven, tot de kaas net begint te smelten. Serveer 2 bruschetta’s per persoon met de witloofsla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *