Kaas op de boterham!

Bruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion® en tomaten

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram
  • 250 gram
  • 150 gram
  • 0
  • 150 gram
  • 30 gram
  • 120 gram
  • 1
  • 1 eetlepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).

Verwijder de korst van de Coulommiers en snij de kaas in plakjes. Snij de tomaten in plakjes en leg die op de sneetjes boerenbrood. Leg daarop de plakjes Coulommiers en bestrooi met peterselie.

Doe de linzen in een slakom. Voeg de gepelde en fijngesnipperde sjalotten toe.

Meng de olijfolie, de azijn en een snuifje peper in een kom. Overgiet de linzen met deze vinaigrette.
Zet de boterhammen 3 minuten in de oven (de kaas moet net beginnen te smelten) en dien op met de linzensalade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *