Kaas op de boterham!

Bruschetta met Chaumes®, krokante salade, Granny, borlottibonen en mosterdgraantjes

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 1
  • 10 cl
  • 1
  • 10 cl
  • 1 eetlepel
  • 50 g
  • 1
  • 50 g
  • 50 g
  • 1

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1.  – Snij het brood in sneetjes van 2 cm dikte. Snij rechthoekige plakjes van 12 x 5 cm uit de binnenkant.

–  Besprenkel met een beetje olijfolie aan beide kanten, en toast ze in een broodrooster.

–  Snij de Chaumes® in schijfjes en leg er eentje op elk sneetje brood.

 

2° – Vinaigrette

Doe alle ingrediënten in een blender en mix alles fijn.

 

3° – Snij de Granny Smith-appel brunoise en meng deze met de bonen en 4 eetlepels vinaigrette. Doe er de helft van de rucola bij voordat u opdient, en hou de rest apart om de borden te dresseren.

 

4° – Gratineer de bruschetta’s onder de grill op 240°C.

– Schik op de borden met een beetje salade van appel, bonen en rucola, en werk af met de vinaigrette.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *