Aperitiefideetjes

Brochettes met Fol Épi

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Schil de aardappelen en snij ze in dikke plakken. Kook ze 8 tot 10 minuten in gezouten kokend water.
Snij intussen elk plakje ham en elke plak Fol Epi in 8 reepjes. Steek op 8 brochettes afwisselend: 1 pruim, 1 reepje ham en 2 reepjes Fol Épi. Steek op 8 brochettes afwisselend: 2 reepjes ham en 2 reepjes Fol Épi. Steek op 8 brochettes afwisselend: 1 reepje ham, 2 kerstomaten en 2 reepjes Fol Épi.
Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen. Was en droog de sla. Doe in een slakom. Voeg de lauwe aardappelschijfjes toe.
Meng de yoghurt, het citroensap en de peterselie in een kom en kruid met peper. Overgiet de salade met deze vinaigrette.
Verdeel de salade over de borden en leg daar 6 brochettes op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *