Recepten voor elke smaak!

Brie Le Rustique®-notenkroketje met vijgencompote

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g
  • 20
  • 1
  • 20 g
  • 20 g
  • 2
  • 2 el
  • 6
  • 100 g
  • 1

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snijd het stuk Brie Le Rustique® in 4 gelijke stukken. Duw in elk stuk zo’n 5 noten en enkele blaadjes dragon.

Doe de bloem, eiwitten en het paneermeel in 3 verschillende borden. Rol elk stuk kaas eerst door de bloem, dan door de eiwitten (let erop dat elk oppervlak goed bedekt is met eiwit) en vervolgens door het paneermeel.

Snijd de vijgen in kwartjes. Verhit de boter in een pan en laat de vijgen er samen met de suiker een kwartiertje in stoven en karamelliseren.

Frituur intussen de kaas in 3 minuten op 160° C.

Presentatie

Schep de vijgen op de borden en schik het Brie-notenkroketje erbovenop. Werk eventueel af met nog wat extra noten en een takje dragon.

Serveer er een frisse groene salade bij, op smaak gebracht met olijfolie en balsamico-azijn.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *