Recepten voor elke smaak!

Boterhammen met sardines en Carré Frais

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gramme(s)
  • 4 tranche(s)
  • 300 gramme(s)
  • 50 gramme(s)
  • 150 gramme(s)
  • 100 gramme(s)
  • 1
  • 1 unité(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Laat de sperziebonen 10 tot 12 minuten koken.
Besmeer de sneden volkorenbrood intussen met Carré Frais. Wrijf de sardines schoon, snij ze doormidden en verwijder de middengraat. Prak ze fijn met een vork. Pel de ui, snij die in dunne plakjes en maak de ringen van elkaar los. Was en droog de veldsla.
Besmeer de boterhammen met de geprakte sardines en beleg met de helft van de uiringen en de veldsla. Besprenkel elke boterham met een beetje citroensap.
Giet de sperziebonen af en spoel ze onder koud water. Doe ze in een slakom en voeg de resterende uiringen en de uitgelekte en verkruimelde tonijn toe. Meng de yoghurt en het resterende citroensap in een kom en kruid met peper. Overgiet de bonensalade met deze vinaigrette en meng alles voorzichtig.
Verdeel de bonensalade over de borden en serveer met de sardineboterhammen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *