Ontdek de meest uiteenlopende recepten

Boterham van boekweitgranen met tuinkruiden en Caprice des Dieux®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eenhe(i)d(en)
  • 2 sneden
  • 1 eenhe(i)d(en)
  • 100 gram
  • 1 eenhe(i)d(en)
  • 5 takje(s)
  • 2 takje(s)
  • 5
  • 5 eenhe(i)d(en)
  • 1 eenhe(i)d(en)
  • 0 koffielepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Spoel en halveer de peer. Verwijder het klokhuis.

Snij de peer in kleine blokjes, besprenkel met het citroensap en zet opzij.

Spoel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

Snipper al de kruiden fijn.

Snij het uitje in ringetjes.

Kook de boekweitgranen 12 minuten, giet ze af en laat afkoelen.

Kruid de granen met peper en zout, voeg dan de olijfolie toe, de gemalen koriander, de blokjes peer, het citroensap, de geraspte citroenschil, al de kruiden, het uitje en de tomatenblokjes.

Zet alles koel weg.

Bak de 2 sneden meergranenbrood goudbruin.

Snij 4 schijfjes van de Caprice des Dieux®

Verdeel de boekweitsalade over de boterhammen. Leg op elke boterham twee schijfjes Caprice des Dieux®

Om meteen van te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *