Recepten voor tussendoortjes

Boterham met St Môret® en pesto van radijsbladeren

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g
  • 1 vlootje
  • 1
  • 50 g
  • 1
  • 20 cl

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

MINDER VERSPILLEN, MEER GENIETEN!

  1. Was het groen van de radijzen goed vooraleer ze te gebruiken
  2. Plaats de pijnboompitten of amandelen in een blender en begin ze te mixen
  3. Voeg een handvol groen, de look en de helft van de olijfolie toe om de blender niet te oververhitten. Voeg beetje bij beetje de rest van de olie en het groen toe.
  4. Eens alle ingrediënten toegevoegd zijn, mix dit nog een goede minuut door zodat de bereiding zo homogeen mogelijk is.
  5. Voeg zout en peper toe naar smaak en uw pesto is klaar.
  6. Rooster de sneetjes brood, besmeer ze met een mooie laag St Môret® en pesto en leg er kerstomaatjes op die je op voorhand in 4 gesneden hebt.

Tip: De overschot pesto kan enkele dagen bewaard worden in de frigo in een hermetisch afgesloten bakje en gebruikt worden als ‘klassieke’ pesto op pasta of in een quiche recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *