Aperitiefideetjes

Boterham met champignons, pancetta en Saint Agur®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 4 sneetjes
  • 4 sneetjes
  • 125 gr
  • 1
  • 20 cl
  • 15 gr
  • 1
  • 600 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Schil en was de champignons en hak ze fijn in een keukenmachine.
Pel en snipper de sjalot.
Stoof de sjalot in een pan met boter zonder te laten kleuren, voeg de gehakte champignons toe, kruid met peper en zout en bak dit alles zonder deksel onder regelmatig roeren.
Als alle vocht verdampt is, voeg dan de room toe en laat die inkoken tot de dikte van een beslag.
Snij de pancetta in brede reepjes en droog die in een pan met antiaanbaklaag.
Snij 8 sneden brood af en rooster die aan één kant.
Wrijf het geroosterde brood in met het knoflookteentje.
Beleg de boterhammen met de champignonpuree, dan met de in stukjes gesneden Saint Agur® en tot slot met de gedroogde pancetta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *