Recepten voor tussendoortjes

Boerenbroodjes met Vieux Pané®

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel
  • 1 eetlepel
  • 1 eetlepel
  • 4 sneetjes
  • 1 snufje
  • 1 eetlepel
  • 2
  • 450 gr
  • 2 stokbroodje

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij elk plakje rauwe ham in 4. Snij de Vieux Pané® in 16 plakjes. Verwijder de klokhuizen met een appelboor en schil de appelen. Snij elke appel in 8 schijfjes

Snij elk stokbroodje in 8 sneden. Leg op elk sneetje een stukje rauwe ham, dan een appelschijfje en tot slot een plakje Vieux Pané®. Kruid met een beetje peper.

Leg deze broodjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze ongeveer 3 minuten onder de grill: de kaas moet goudgeel beginnen te kleuren.

Snij de tomaten in blokjes en doe ze in een slakom. Pel en snipper de sjalotten en voeg ze bij de tomaten, samen met de bieslook en de peterselie. Giet het citroensap en de olijfolie over de tomatensalade en meng alles.

Verdeel de tomatensalade over de borden en leg er 4 boerenbroodjes per persoon bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *