Recepten voor elke smaak!

Bloemkoolroomsoep met Saint Agur

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pincée(s)
  • 1 cuillère(s) à soupe
  • 2 cuillère(s) à soupe
  • 1 unité(s)
  • 1 unité(s)
  • 1 unité(s)
  • 1 unité(s)
  • 125 gramme(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Pel en snipper de ui en het knoflookteentje. Verwarm de olie in een grote pot, voeg de knoflook en de ui toe en laat 2 minuten slinken. Overgiet met 1 liter water, kruid met peper en breng aan de kook.

Voeg het blokje kippenbouillon toe en blijf roeren tot dit is opgelost. Voeg de in roosjes gesneden bloemkool toe, dek af en zet het vuur lager. Laat 15 minuten sudderen.

Voeg de light room toe en mix tot een lichtgebonden roomsoep. Verdeel deze bloemkoolroomsoep over 4 diepe borden en werk af met 2 dunne plakjes Saint Agur zonder korst. Dien onmiddellijk op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *