Recepten voor elke smaak!

Bloemkoolgratin met Chaumes®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 unité(s)
  • 220 gramme(s)
  • 3 cuillère(s) à soupe
  • 3 cuillère(s) à soupe

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180? (th. 6). Snij de steel van de bloemkool, verwijder de groene bladeren en snij de kool in roosjes.
Breng een pot gezouten water aan de kook, voeg de bloemkoolroosjes toe en laat ze 12 tot 15 minuten koken: ze moeten redelijk stevig blijven.
Hak intussen de peterselie, meng die in een kom met de kwark en een snuifje peper.
Giet de bloemkool af als die gaar is en schep die in een gratinschaal. Overgiet met het kwarkmengsel.
Snij de Chaumes® in plakjes en leg die op de bloemkool. Zet 5 minuten in de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *