Recepten voor elke smaak!

Bladerdeeg- taartje met abrikozen en En Cas de Caprice®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eenhe(i)d(en)
  • 1 rol(len)
  • 0 blik(ken)
  • 1 takje(s)
  • 20 gram
  • 2 afgestreken eetlepel(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).

 

Rol het bladerdeeg uit en steek er 6 rondjes uit met behulp van een uitsteekring van 8cm diameter (of van een omgekeerde mok).

Leg 3 deegrondjes op mekaar en smeer ze in met boter.

Laat de abrikozen uitlekken en snij elke halve vrucht in 3.

Schik de abrikozenstukken in rozetvorm op het bladerdeeg.

Kruid met peper en zout en bestrooi elk taartje met een afgestreken eetlepel cassonade.

Haal de blaadjes van het rozemarijn takje en strooi ze over de taartjes, zet deze 15 minuten in de oven tot ze mooi bruin gebakken zijn.

Laat even afkoelen, leg dan een schijfje En Cas de Caprice® op elk bladerdeegtaartje.

Versier met de korenbloemen en serveer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *