L’apéro fait recette

Bladerdeeghapjes met Paturain Minikaasjes Pesto

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer

Verwarm de oven op 200°C. Snijd kleine rondjes uit het bladerdeeg met behulp van een vormpje of een glas (met een diameter van ongeveer 3 a 4 cm). Leg deze op een ovenplaat die bekleed is met bakpapier. Klop de eierdooier en de melk met een vork. Bestrijk de bladerdeegrondjes met de eierdooier. Bestrooi de bladerdeegrondjes vervolgens met de Provençaalse kruiden. Bak de rondjes goudbruin in 8 a 10 minuten. Laat de rondjes even afkoelen na het bakken. Plaats als laatste een Paturain minikaasje op elk van de bladerdeegrondjes en prik ze vast met behulp van cocktailprikkers. Et voilà, bon appétit!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *