Aperitiefideetjes

Bladerdeeghapjes met St Môret® Apérifrais®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel
  • 2 eetlepels
  • 1
  • 1 unité(s)
  • 100 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7). Rol het bladerdeeg uit op een lichtjes met bloem bestrooid werkvlak en snij er kleine schijfjes uit met een bakvormpje of een omgekeerd glas. Leg die op een bakplaat bedekt met bakpapier.

Klop de eierdooier en de melk los met een vork en bestrijk hier de bladerdeegschijfjes mee. Bestrooi met Provençaalse kruiden en zet 8 tot 10 minuten in de oven: het bladerdeeg moet luchtig en goudgeel zijn, niet bruin.

Haal de gebakjes uit de oven en laat ze afkoelen. Leg een St Môret® Apérifrais® op elk schijfje bladerdeeg en steek dit vast met een houten prikker of kleine brochette. Serveer meteen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *