Recepten voor elke smaak!

Aardappelpuree met Fol Épi® en kip op Provençaalse wijze

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels
  • 2
  • 120 gr
  • 600 gr
  • 400 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij de kipfilets in 4 gelijke porties. Stoom ze ongeveer 10 minuten of bak ze op een matig vuur in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, 4 à 5 minuten aan elke kant.
Warm intussen de aardappelpuree op. Snij de tomaten in vier, ontpit ze en snij ze in blokjes. Snij de Fol Épi® in plakjes.
Meng de plakjes Fol Épi® onder de warme aardappelpuree. Leg een hoopje aardappelpuree op elk bord en maak er een klein kuiltje in met de achterkant van een natte eetlepel. Leg hier de tomatenblokjes in. Leg de kipfilets ernaast, kruid ze met een beetje peper en fijngehakt basilicum en dien op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *